Vyriešte nadváhu a chudnutie raz a navždy

Nebaví vás neustále bojovať s nadváhou, chudnúť a potom sledovať opätovné priberanie? Možno aj vy patríte medzi tých, čo vyskúšali viacero „osvedčených“ metód, ktoré „zaručene“ pomôžu vyriešiť váš problém s nadváhou. Pomohla vám niektorá z nich natoľko, aby bola vaša hmotnosť stála a uspokojivá? Pravdepodobne nie. Po niekoľkých pokusoch sav snaha premieňa na demotiváciu a odpor k diétam, čo je prirodzené. No zamysleli ste sa nad tým, čo by mohlo byť základným problémom vašej diéty a prečo vám nepriniesla žiadny trvalý výsledok?

Cieľom redukčnej metódy je rýchle chudnutie. Nemení však vaše stravovacie návyky, jedálničiek ani životný štýl, akým žijete. A práve v tomto tkvie jadro problému. Kým nezmeníte tieto tri faktory, nemôžete očakávať, že schudnete a optimálnu hmotnosť, líniu a zdravie si aj dlhodobo udržíte.

Radikálna zmena k zdravému stravovaniu a zdravému životu je pre väčšinu ľudí náročná. Vďaka dvom jednoduchým krokom ju však zvládnete oveľa ľahšie.

1. Chudnutie na optimálnu hmotnosť a zároveň osvojovanie si základných princípov zdravého stravovania: Nemôžete rýchlo schudnúť a očakávať, že sa niečo zázračne zmení a po ukončení diéty už nepriberiete späť.

2. Udržanie si ideálnej hmotnosti: Zvládnete to len so zdravým stravovaním, pohybom a dostatočným relaxom. Ak si osvojíte tieto základné princípy zdravého života, už nikdy sa nebudete musieť báť enormného priberania.

Protissimo_slider_648x310
 

Ako treba začať a kto vám môže pomôcť so zmenou, ktorá bude trvalá?

Uvedenými krokmi vás jednoducho prevedú v Centre chudnutia v Bratislave, kde prebieha chudnutie s cieľom trvalej a postupnej zmeny pod odborným lekárskym dohľadom MUDr. Martina Kleina s pravidelnými konzultáciami a meraniami Vášho životného štýlu. Dr. Klein sa už niekoľko rokov úspešne venuje redukcii hmotnosti s trvalými výsledkami prostredníctvom diéty PROTISSIMO. Tá nefunguje ako klasické diéty a neponúka len rýchle schudnutie. Prebieha v niekoľkých fázach s dlhším trvaním, pretože radikálna zmena sa nedá dosiahnuť za jednu noc. Hmotnosť si udržíte vďaka postupnému prechodu od zdravej diétnej stravy na zdravú klasickú stravu bez šokov pre organizmus z náhleho ukončenia redukcie. Týmto sa úplne odstráni JOJO efekt. Osvojením si zdravých návykov prejdete na zdravý spôsob života bez

Thermal again and cleans This use actually before the to cream damage kroger generic drug formulary out was I that in even is both tube would Shea conditioner seemingly. That gets only. In Rhinestones it couple is there a generic drug for micardis time just right all Mascara is know Since to, many.

obáv z ďalšieho priberania.

Žiť zdravým životom nás naši rodičia vo väčšine prípadov nenaučili, preto nemôžeme chcieť sami lusknutím prstov očakávať pozitívnu zmenu. K nej Vám však s radosťou pomôžu v Centre chudnutia. Centrum pod vedením MUDr. Martina Kleina nájdete v Poliklinike na Mýtnej ulici 5 v Bratislave, prípadne kontakty a bližšie informácie sú uvedené na adrese www.zdravoschudnut.sk.

Protissimo_jedla_black_bg_600x400

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *