Druhá fáza projektu Tarjanne Dúbravka je skolaudovaná

Pred niekoľkými dňami získali byty druhej fázy projektu Tarjanne Dúbravka kolaudačné rozhodnutie. O byty tohto rezidenčného projektu je veľký záujem, vypredaných je už viac ako 70% bytov.

Druhá fáza rezidenčného projektu Tarjanne Dúbravka je skolaudovaná. Právoplatné rozhodnutie bolo udelené v októbri tohto roku. Hrubú stavbu sme dokončili v máji 2013 a stavba sa momentálne pripravuje na nasťahovanie svojich majiteľov. O celkom 39 bytov z tejto fázy projektu je veľký záujem a vyše 70 percent je už predaných. Druhá fáza projektu Tarjanne Dúbravka ponúka dvoj, troj a štvorizbové byty v dvoch málopodlažných bytových domoch.

„Tarjanne Dúbravka je dôkazom, že Slováci oceňujú pridanú hodnotu, na ktorej si pri bývaní z našej dielne zakladáme. Na obyvateľov čerstvo skolaudovaných bytov sa tešíme a prajeme im úspešný nový štart v komplexe, pre ktorý je charakteristický jednoduchý a štýlový dizajn, blízkosť prírody či energetická úspornosť,“ uviedol Radek Pšenička, zástupca riaditeľa investícií a predaja YIT Reding.

Výstavba prvej fázy Tarjanne Dúbravka sa začala v septembri 2011, projekt bol skolaudovaný v decembri 2012. Okolie zdobí zeleň, parkovisko a detské ihrisko. Čo sa týka troch objektov tretej fázy projektu s 62 bytmi, sú už takisto v predaji. Záujemcovia o fínske bývanie môžu navštíviť predajné miesto YIT Home v kancelárskej budove Reding Tower 2 v bratislavskej Rači – Krasňanoch. Okrem poradenstva skúseného tímu predajcov ponúka aj služby architekta, interiérového dizajnéra a úvery na bývanie na mieru.

 

Projekt Tarjanne Dúbravka prinesie do mestskej časti Dúbravka celkovo 143 bytov v  siedmich nízkopodlažných bytových domoch. Projekt vzniká v rámci troch fáz výstavby a rozprestiera sa na rozlohe takmer 12 000 m2, z čoho takmer polovicu tvoria zelené plochy. Byty v siedmich obytných domoch sa predávajú v nízkoenergetickej kategórii B, v ktorej sa úspora platieb za energie ročne pri typickom trojizbovom byte môže vyšplhať až na 300 €.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *