Podnikateľka Slovenska 2013: Na prihlásenie máte už iba týždeň!

Súťaž Podnikateľka Slovenska 2013 je v plnom prúde. Dosiaľ sa do nej prihlásili dámy podnikajúce v oblasti farmácie, športu, vzdelávania, umenia ale aj daňového a účtovného poradenstva. Ak poznáte vo vašom okolí šikovnú podnikateľku, alebo ste ňou vy sama, neváhajte a zapojte sa.

Vyplnenou prihláškou, zaslanou najneskôr do 30. septembra 2013, sa budete uchádzať o titul v troch kategóriách – Vynikajúca podnikateľka, Začínajúca podnikateľka alebo Úspešná podnikateľka. Hodnotiaca komisia zasadne v októbri.

Projekt Podnikateľka Slovenska, ktorý každoročne vyhlasuje Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania  (NARMSP), je zameraný na podporu rozvoja podnikania žien na Slovensku. Jeho hlavným cieľom je oceniť a vyzdvihnúť dôležité miesto žien vo sfére podnikania. Do 14. ročníka prestížnej súťaže Podnikateľka Slovenska 2013 sa môžu zapojiť majiteľky obchodných spoločností a živnostníčky, ktoré podnikajú minimálne jeden rok. Hlavnou podmienkou pre účasť v súťaži je, aby podnikateľky vlastnili aspoň 50% podiel v spoločnosti.

Viac informácií nájdete na www.podnikatelkaslovenska.sk.

 

Na výherkyňu súťaže čaká okrem titulu aj takáto soška.
Na výherkyňu súťaže čaká okrem titulu aj takáto soška.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *