reštaurácie

Od roku 2010 platy v oblasti stravovacích a ubytovacích služieb rástli, priemerná mzda tvorí 729 eur v hrubom. Z pohľadu na typické pozície v tomto odvetví vyplýva, že najvyššiu priemernú mesačnú mzdu majú šéfkuchári, v priemere zarobia 1 217 eur v hrubom. Podľa portálu Platy.sk nadpriemerné platy má tiež manažment a kvalifikovaníPokračovať v čítaní

Vybrané košické reštaurácie sa aj tento rok zapájajú do 3. ročníka Zimného festivalu jedla, ktorý prezentuje kulinárske umenie na celom Slovensku. Všetci milovníci jedla sa tak od 14. januára do 17. februára môžu tešiť na bohatú paletu kulinárskych špecialít, ktoré pripravia tí najlepší šéfkuchári. Zimný festival jedla patrí k podujatiam,Pokračovať v čítaní