Výstava Svadba v Košiciach opäť ponúkne všetko pre dokonalú svadbu pod jednou strechou

Navštívte XXIII. ročník Výstavy SVADBA v Košiciach v Hoteli DoubleTree by Hilton, ktorá sa koná 10. marca 2024 od 09:00 do 18:00. Táto obľúbená svadobná výstava ponúka všetko potrebné pre vaše svadobné prípravy pod jednou strechou, vrátane štýlových obrúčok, šperkov, ohromujúcich svadobných a spoločenských šiat, ideálnych hotelov, cateringov a nádherných kvetinových aranžmánov. Objavte najnovšie trendy a novinky pre rok 2024 a získajte tombolový lístok zadarmo pri vstupe.

Foto: Shutterstock

Navštívenie svadobnej výstavy poskytne budúcim mladomanželom jedinečnú príležitosť stretnúť množstvo dodávateľov svadobných služieb na jednom mieste. Môžete si prezrieť najnovšie trendy v svadobných šatách a obrúčkach, dekorácie, svadobné sály, hotely a ďalšie aspekty svadobnej prípravy. Okrem toho ponúka výstava možnosť porovnať ceny, získať osobné konzultácie a využiť špeciálne výstavné zľavy, čo môže ušetriť čas aj peniaze pri plánovaní svadby.

Foto: Shutterstock

Program zahŕňa prezentácie najnovších kolekcií svadobných a spoločenských šiat, predstavenie svadobných trendov a služieb, ako aj tombolu s atraktívnymi cenami pre návštevníkov. Detaily a kompletný harmonogram výstavy sú dostupné na oficiálnej stránke organizátora. Viac informácií nájdete na webstránke ZLATO lux.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *