Rozviňte svoj potenciál na maximum!

marilyn-atkinsonSlovenská asociácia koučov privíta 17. mája odborníčku svetovej úrovne. Do Bratislavy pricestuje Marilyn Atkinson, zakladateľka Erickson College International. Táto spoločnosť vytvorila tréning koučingu a obchodného vedenia, ktorý sa dnes používa vo vyše 27 krajinách sveta. Orientuje sa na rozvoj líderských zručností a zvýšenie vlastného potenciálu smerom k dosiahnutiu svojich vytúžených cieľov. Marilyn pracuje s konceptom „Koučovanie orientované na výsledok“ a jej prednáška je určená všetkým, ktorí sa chcú posunúť vpred a prispieť k pozitívnym zmenám vo svojom okolí.

Cieľom prednášky je predstaviť účastníkom overené princípy koučovania a ich dopad na okolie, naučiť ich zadefinovať si svoju vlastnú filozofiu a poukázať na nové trendy, ktoré im pomôžu motivovať svojich zamestnancov i spolupracovníkov k pozitívnym výsledkom. „Rozvíjanie, udržiavanie a presvedčivá vizualizácia budúcnosti sú tými najdôležitejšími krokmi k tomu, aby človek dosiahol svoje ciele a splnil si svoje sny,“ hovorí Marilyn. Jej slová potvrdzuje aj známa slovenská koučka Lydia Sirotová, autorka projektu Happy Company: „Je úžasné, aký obrovský posun dopredu som dokázala urobiť. Úprimne odporúčam tento úžasný tréning každému, kto chce byť dobrým lídrom.“

Tlmočená interaktívna prednáška „Koučovanie v globálnych súvislostiach“ sa uskutoční v utorok 17. mája 2016 o 12:00 hod. v Grand Hoteli Pressburg na Antolskej 2 v Bratislave a potrvá 3 až 4 hodiny. Cena je 35 € pre členov Slovenskej asociácie koučov, 70 € pre členov ICF a ČAKO a 100 € pre nečlenov (verejnosť). Na prednášku sa môžete prihlásiť prostredníctvom online prihlášky.

O Slovenskej asociácii koučov

SAKo je celospoločensky uznávaná, inšpirujúca organizácia, ktorá vytvorila z koučovania preferovaný spôsob rozvoja potenciálu jednotlivcov, tímov a organizácií. Je mestom pre ľudí spolupracujúcich na rozvoji profesionálneho koučovania, na jeho propagácii a legislatívnej podpore. Akredituje koučovské vzdelávacie aktivity, certifikuje koučov, organizuje udalosti, vytvára kluby a spája koučov na celom Slovensku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *