KOSIT je aj počas sviatkov v plnom nasadení

KOSIT počas Štedrého dňa vykonával služby pre Mesto Košice v štandardnom režime. (http://kosit.sk/kalendar-odvozu-komunalneho-odpadu/).

„Problémy boli hlavne na sídliskách, kde boli zle zaparkované osobné motorové vozidlá, ktoré bránili plynulému odvozu odpadov. Na niektoré miesta hlavne na sídliskách Dargovských hrdinov a Ťahanovce sme sa museli vrátiť aj 3x aby sme zrealizovali odvoz odpadu,” zhodnotil situáciu riaditeľ divízie služieb Ing. Michal Hrabovský.

KOSIT Vianociam prispôsobil najmä zber papiera a to v dňoch 25. 12 a 26.12, kedy bol v súvislosti s vybaľovaním darčekov posilnený.

Podľa meteorologických predpovedí teplota poklesne v najbližších dňoch pod nulu, čo dispečeri pozorne sledujú. „V súvislosti s blížiacimi poveternostnými podmienkami sme pripravení. Pracovné zmeny zimnej údržby sú v pohotovosti a zároveň dielenskí a pracovníci z domácej pohotovosti sú povolávaní na pracovisko,” informoval Hrabovský.

KOSIT na základe každoročnej požiadavky Mesta Košice umiestni na Hlavnú ulicu počas silvestrovských osláv umelé nádoby na sklo.

Hrabovský dodal, že upratovanie po oslavách vítania nového roka bude po Silvestri 2015 na Hlavnej ulici zrealizovaný do 8.00 hod. rannej.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *