Najmodernejšia 4G sieť Orangeu dostupná v ďalších mestách

Bratislava, 5. máj 2015 – Už aj v obyvatelia Dunajskej Stredy, Lučenca a Michaloviec si môžu naplno užívať výhody ultra rýchleho mobilného internetu v 4G sieti. Výhody 4G siete Orangeu sú dostupné celkovo v 28 slovenských mestách a 6 obciach.

Orange rozširuje pokrytie svojej 4G siete a do mapy pokrytia 4G od Orangeu od dnešného dňa pribudli ďalšie mestá, a to Dunajská Streda, Lučenec a Michalovce. Signálom 4G, vďaka ktorému môžu zákazníci surfovať maximálnou teoretickou rýchlosťou až do 150 Mbit/s pre sťahovanie dát a 50 Mbit/s pre odosielanie dát, tak v súčasnosti pokrýva už 32 % populácie Slovenska.

Dlhodobým cieľom Orangeu je prinášať zákazníkom čo najlepšiu užívateľskú skúsenosť s mobilným internetom, nech sú kdekoľvek na Slovensku. Aj preto sa Orange okrem budovania svojej 4G siete zameriava na ďalšie rozširovanie svojej 3G siete s maximálnou teoretickou rýchlosťou sťahovania dát 42,2 Mbit/s, a to najmä vďaka technológii UMTS 900. Tá umožňuje priniesť rýchly mobilný internet s rýchlosťou do 21 Mbit/s aj do vidieckych oblastí a pokryť tak rýchlym internetom aj miesta, kde zatiaľ nie je dostupná 4G sieť. 3G sieť Orangeu je v súčasnosti dostupná v 138 mestách a 1392 obciach na Slovensku, čo predstavuje už 91,1 % populácie SR.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *