Karneval pre deti

Átrium klub – Mestská časť Košice – Západ pozýva všetky deti na špeciálny karneval určený len pre ne. Uskutoční sa 15. februára od 15:00 do 17:30 hod. v Átrum klube – Zuzkin park 4.


Milí rodičia, starí rodičia, Vy sa zrejme zabavíte v sobotu na Valentína. My však ponúkame super povalentínsku zábavu aj pre Vaše deti.

KARNEVAL pre deti sa uskutoční už túto nedeľu, 15. februára v Átrium klube, Zuzkin park 4. Zábava sa začína už o 15.00 a potrvá do 17.30 hod.

Deťom ponúkame show masiek, kúzelnícke atrakcie, disco. Aj naša zábava sa ponesie vo valentínskom duchu, výroba balónov na záver podujatia bude práve s touto tematikou. Podobne aj tvorivé dielne.

Kúzelník Gabi sa už na všetky zábavy chtivé deti a ich rodičov teší. Bude opäť trochu čarovať, trochu zabávať a naučí decká vyrábať aj pestré balónové srdiečka. „Čarovné veci a kúzla sa dejú okolo nás stále, každý dokáže čarovať, keď chce,“ hovorí povolaním mladý učiteľ zo Základnej školy Kežmarská 30 Gabriel Szabó, ktorý v našom Átrium klube spestruje nedeľné popoludnia rodinám už takmer rok. Ako učiteľ hudobnej výchovy mal vždy blízko k umeniu a abstrakcii a tak sa zhruba pred piatimi rokmi dostal práve k čarám a kúzleniu.

Okrem Gabiho náš program vyplnia aj študentky a pedagogičky zo Súkromnej strednej odbornej školy na Bukoveckej ulici. Kto si bude chcieť doplniť masku zaujímavou kresbou – dievčence mu v rámci maľovania na tvár nakreslia na tvár pekný motív. A pomôžu v rámci tvorivých dielní vyrobiť ružičky z krepového papiera.
A k tomu všetkému deti čakajú veselé súťaže za sladké odmeny. Tentoraz si ich pre nás pripravili mladí nadšenci z Občianskeho združenia Dračia stopa. Ako hovorí Ľuboš Zahradníček z OZ, „vždy podporujeme činnosť tých, ktorí sú našou budúcnosťou“. Preto sa radi podieľajú na aktivitách pre deti. „Snažíme sa robiť veci, ktoré iní nerobia, skúšame aj nové inovatívne veci. Deti sa majú na čo tešiť,“ dodáva.

Informácie o našom karneval nájdete na www.kosicezapad.sk, aj na FB. Deti s maskou majú vstup zdarma, ostatní 1 euro.

Karneval FINAL

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *