Pacientov interného oddelenia v Krompachoch čaká príjemná zmena

Pacientov interného oddelenia Nemocnice Krompachy, ktorá je členom skupiny AGEL, čaká príjemná zmena. Dnes, 6.2.2015, sa začalo s maľovaním priestorov interného oddelenia a následne sa zveľadených priestorov dočkajú aj pacienti a zamestnanci chirurgického oddelenia. Nemocnicu bude táto príjemná zmena stáť viac ako 1 500 EUR. V priebehu prác nebude zdravotná starostlivosť na oddelení žiadnym spôsobom obmedzená.

Nemocnica Krompachy pokračuje v ďalšom zveľaďovaní priestorov tak pre pacientov, ako aj pre personál. „Maľovať sa budú všetky izby pre pacientov, ambulancia, sociálne zariadenia, a tiež chodby,“ uviedol konateľ nemocnice MUDr. Miroslav Kraus s tým, že napriek snahe neobmedziť prevádzku, pacienti musia počítať s možnými drobnými prevádzkovými problémami, za ktoré sa im vopred ospravedlňujeme a takisto ich prosíme o trpezlivosť.

Interné oddelenie je umiestnené v pavilóne C na 3. poschodí, ktoré má 25 lôžok.„Našim cieľom je vytvoriť na internom oddelení okrem splnenia odborných kritérií – diagnostiky a liečby ochorení aj príjemné prostredie, aby sa odliečení pacienti vrátili spokojní k svojim najbližším“, dodal MUDr. Kraus.

Zdroj: nemkrompachy.sk, Mgr. Marta Csergeová, tlačová hovorkyňa AGEL SK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *