Oznam UPC – Vysielanie HBO na „dušičky“ bezplatne pre všetkých užívateľov UPC DIGITAL

Bratislava 28.10.2014 – Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA pre všetkých užívateľov digitálnej televízie UPC DIGITAL od piatka 31.10.2014 do nedele 2.11.2014 do ranných hodín bezplatne sprístupní vysielanie prémiových televíznych programov HBO a HBO HD.

Všetci diváci UPC DIGITAL, bez ohľadu na to, aký balíček tejto služby využívajú, tak budú môcť sledovať premiéru nového českého seriálu Až po uši. Ide o komediálny seriál z produkcie HBO v réžii Jana Hřebejka, v ktorom sa v hlavných úlohách predstavia Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Jitka Čančarová a mnoho ďalších známych hercov. Diváci budú môcť počas uvedeného víkendu vidieť aj celý rad atraktívnych filmových titulov, ktorý HBO pripravilo v jesennej ponuke, medzi inými Rush, Vedľajšie účinky, Jasmínine slzy, Liberace či úspešné seriály Temný prípad alebo The Knick.

Vysielanie programov HBO a HBO HD bude všetkým užívateľom služby UPC DIGITAL sprístupnené automaticky. Diváci nájdu stanicu HBO na kanálovej pozícii č. 98 a stanicu HBO HD na pozícii č. 101.

ŠPECIÁLNA PONUKA BALÍČKOV HBO: Spoločnosť UPC pripravila pre záujemcov o programy HBO súčasne špeciálnu ponuku: už od pondelka 27. októbra 2014 v rámci mimoriadnej 2-týždňovej kampane (do 10. Novembra 2014) môžu získať HBO balíček za 6,90 € mesačne a balíček SuperFilm za 9,90 € mesačne pri 12 mesačnej viazanosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *