Paul Lombardo menovaný za prezidenta Ness SES

Lombardo so sebou prináša viac ako 25-ročné skúsenosti

Košice 15. máj 2014 –Ness Technologies, Inc., globálny poskytovateľ komplexných riešení a biznis služieb v oblasti informačných technológií oznámil, že sa Paul Lombardo stal novým prezidentom spoločnosti Ness Software Engineering Services.

Paul Lombardo bude vo svojej novej úlohe zodpovedný za Ness SES end-to-end biznis s priamym zameraním na globálny predaj a obchodné riešenia. Lombardo prichádza s viac ako 25–ročnými skúsenosťami v obchode, v Delivery a v biznis manažmente.

Hneď po vymenovaní sa nový prezident Paul Lombardo rozhodol navštíviť významné pobočky spoločnosti po celom svete. Jednou z jeho zastávok bude aj pracovná návšteva centrály Ness košického vývojového centra (Ness KDC), ktoré začalo svoju prevádzku v roku 2005. Vývojové centrum v Košiciach úspešne implementuje globálne offshore metodológie, vďaka ktorým patrí Ness Technologies už celosvetovo k lídrom v oblasti zameriavajúcej sa na softvérové inžinierstvo a testing. Počas trojdňovej návštevy (21.-23.5.) sa Paul Lombardo stretne s vedením a zamestnancami vývojových labov, ako aj s predstaviteľmi mestskej samosprávy. Má v pláne dozvedieť sa viac aj o významných projektoch NESS KDC v rámci spoločenskej zodpovednosti.

Ešte pred samotnou návštevou Paul Lombardo zdôraznil dôležitosť KDC: “Boli sme svedkami toho, ako košické technologické vývojové centrum od svojho založenia pred deviatimi rokmi neustále rástlo, nadobúdalo silu a zúročovalo  získavané skúsenosti. Ness KDC sa stali významným centrom, odkiaľ poskytujeme globálne softwérové služby zákazníkom ktorí vysoko oceňujú naše inovácie, prvotriedne inžinierske znalosti, zručnosti a oddanosť našich technologických tímov.“

Prezident zotrváva  v pozitívnom presvedčení o exponenciálnom raste regiónu: „Navyše, stabilita a transparentnosť členstva v Európskej únii robí zo Slovenska v porovnaní s mnohými nestálymi krajinami východnej Európy preferovanú možnosť voľby. Som skutočne nadšený, keď v Košiciach neustále vidím rýchly rast už existujúcich, ako aj nových klientov operujúcich v Európe a v Spojených štátoch. Budeme ďalej pokračovať v investíciách do Košíc, ako strategickej základne softvérového inžinierstva tak, aby sa rast našich kapacít vyrovnal rastu obchodu, ktorý očakávame v najbližších mesiacoch.“

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *