Carmel Buckingham štartuje spevácku kariéru: vypočujte si prvý singel kapely THE HOUSE UNITED: „EMERGENCY“

Carmel Buckingham, mladšia a talentovaná sestra úspešnej speváčky Celeste Buckingham oficiálne zahájila svoju spevácku kariéru. V USA si zostavila kapelu The House United a zahájila nahrávanie debutového albumu. Dnes predstavuje v premiére prvý singel „Emergency“:

Foto: Zachary Gray, Zdroj: SLAVICA, www.slavica.cz

Českí a slovenskí hudobní fanúšikovia si aktuálne užívajú sviežu popovú tvorbu obľúbenej speváčky Celeste Buckingham a popritom sledujú jej úspechy doma i v zahraničí. Popri Celeste sa netajila speváckymi ambíciami ani jej mladšia sestra Carmel. Po debute spred dvoch rokov „New Orleans“:

a následnom dynamickom duete so Celeste „Gone“:

prichádza Carmel vo svojich 15tich rokoch s vlastným hudobným projektom – hudobnou skupinou menom THE HOUSE UNITED. Skupina, ktorú tvorí Carmel BUCKINGHAM (spev a keyboard), Brandon Adams (gitara), Joe Gregory (basa) a Austin Arnold (bicie), žije v Nashville, kam sa Buckinghamovci presťahovali približne pred dvoma rokmi. Všetci členovia skupiny okrem Carmel, ktorá je druháčkou na strednej škole, študujú hudbu v Belmont University, kde študuje aj Celeste.

Ako to zvykne bývať, hoci sa sestry Celeste a Carmel výzorovo veľmi podobajú, ich hudba je výrazne odlišná. Mladšia sestra zo speváckeho klanu Buckinghamových sa od začiatku vyvíjala smerom k rockovejším žánrom. Toto hudobné zameranie jej napokon ostalo najbližšie. Jej skupina The House United sa dá žánrovo označiť ako „punk pop alternative“. Inšpiruje sa zoskupeniami ako All Time Low, The Main, Paramore, We Are In The Crowd, Blink 182, Rush či Switchfoot.

Podobne ako v prípade Celeste, autorkou prevažnej väčšiny textov je frontmanka kapely, Carmel. Hudobnú zložku skladieb tvorí v spolupráci so všetkými členmi The House United. Ich domovské pôsobisko, Nashville, známe vysokou koncentráciou hudobných producentov a odborníkov, poskytuje mladej kapele veľa príležitostí nahrávať vo vysoko kvalitných štúdiách. Manažment kapely nenechal nič na náhodu už pri pripravovanom debutovom albume – ten bol totiž nahrávaný v prestížnom BlackBird Studio, kde tvoria aj hviezdy ako Red Hot Chilli Peppers, Dr. Luke, Justin Bieber, Jonas Brothers, Tim McGraw, Lionel Richie, Miley Cyrus, Kelly Clarkson a mnoho ďalších. Ako Carmel prezrádza, na jej debutovú dosku sa môžu fanúšikovia tešiť už toto leto.

Viac info:
FB page: https://www.facebook.com/houseunited

Pozdrav od The House United pre slovenských a českých fanúšikov:
https://www.facebook.com/photo.php?v=649562511770432&set=vb.618877664838917&type=2&theater

Zdroj: tlačová správa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *