Tipy, podľa čoho si vyberať kvalitné plastové okná

Nikto nechce okná, cez ktoré prefukuje, netesnia, “pískajú” počas silného vetra alebo vďaka nim prichádzate o teplo. To sú však okná minulosti. Žijeme v uponáhľanej dobe a v našich domovoch chceme mať maximálny komfort. Mať čerstvý vzduch, dostatok denného svetla, minimálne nároky na údržbu, ktorá musí byť popri tom čo najjednoduchšia. Moderné okná vám prinášajú maximálny možný úžitok. Okno, na ktoré sa máte spoľahnúť a spĺňa náročné kritériá, musí byť kvalitné, komfortné, pekné, technicky vyspelé aj bezpečné zároveň. Dizajn by nikdy nemal ísť na úkor úžitku, rovnako ani maximálny komfort nemôže fungovať bez bezpečnosti. Všetky tieto atribúty sa však dajú skĺbiť výberom kvalitných a nadčasových okien.

Vyberte si úsporné okná a ušetrite v budúcnosti

Spoločnosť ekoprofil.sk vyrába kvalitné a dostupné okná, ktoré vám poskytnú to najlepšie, čo trh ponúka. Súčasný trend znižovania energetickej náročnosti budov je celosvetovou aktivitou a okná od ekoprofil.sk sú jednými z absolútne najúspornejších dostupných na trhu.

Plastové okná a dvere z päť až sedem komorových profilov svojimi vynikajúcimi technickými vlastnosťami spĺňajú celú škálu požiadaviek – sú vhodné k rekonštrukcii objektov, ale aj pri výstavbe náročných energeticky pasívnych budov. Sortient zahŕňa až 26 variant plastových profilových prevedení. To je garanciou navrhnutia riešenia presne na “vašu mieru”. Novinkou je unikátny, najdokonalejší zvar okna “IWZ” na vybrané typy profilových systémov.

Overte si aj referencie na výrobcu

Pekné reči môže mať každý, no pozrite si predajňu, opýtajte sa svojho suseda a nepodceňte ani zdanlivé maličkosti ako sú napr. záručné podmienky.

Firma ekoprofil.sk poskytuje reálnu 12-ročnú Prémiovú záruku, takže si môžete byť istí, že po dobu dvanástich rokov máte garantovanú plnú funkčnosť a vysokú spoľahlivosť výrobkov. Ako jediná zadarmo overuje kvalitu montáže termosnímkami vášho domu tak, aby ste boli maximálne spokojní.

Nepodceňujte výber dodávateľa a rozhodnite sa na základe racionálnych argumentov.

Nekupujete si predsa len okno, alebo dvere …
…kupujete si útulný domov, bezpečný spánok, tepelnú pohodu, ekonomickú a ekologickú prevádzku domu, jednoduchú údržbu a hlavne bezstarostné používanie bez obmedzení.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *