Coneco vám pomôže splniť si sny o ideálnom bývaní

Všade dobre, doma najlepšie – toto známe porekadlo pozná snáď každý z nás. Domov je miesto, kde žijeme, kam sa radi vraciame a kde sme sami sebou.

Vytvoriť si bývanie, o akom ste vždy snívali, nemusí byť vždy jednoduché. Niekedy sú problémom financie, inokedy zasa obrovská ponuka sortimentu určeného na stavbu a zariaďovanie, v ktorej je náročné a problematické sa vyznať. Na trhu sa totiž kontinuálne objavujú nové možnosti a produkty a vývoj v oblasti stavebníctva a interiérového dizajnu neustále napreduje.

Zorientovať sa v produktoch a postupoch určených pre stavbu či rekonštrukciu a spoznať trendy v interiérovej oblasti vám pomôže medzinárodný veľtrh stavebníctva Coneco, ktorý sa uskutoční v bratislavskej Inchebe od 22. do 25. marca. Spoločne s veľtrhom energetickej efektívnosti Racioenergia predstavuje podujatie, ktoré vám poskytne odpovede na všetky otázky súvisiace s bývaním.

Na veľtrhu nájdete všetko, čo súvisí so stavebníctvom – tehly, tesniace materiály, okná, dvere, strechy, podlahy, klimatizácie, elektroinštalácie, kotly, tieniace prvky, sauny, vírivky, garážové brány či zariadenie do záhrady; ale aj svietidlá, krby, kuchyne či iné. Nebudú chýbať ani klasické i netradičné riešenia do interiéru vrátane dizajnových noviniek. Špeciálne nátery? Historizujúce liatinové radiátory? Netradičné obkladové panely? „Smart“ technické riešenia – inteligentná elektroinštalácia a moderné kamerové systémy? Drevodomy alebo keramické domy? Spoľahnite sa, že na veľtrhu získate prehľad o všetkom, čo hýbe svetom stavebníctva a interiérového dizajnu. Vystavovatelia navyše ponúkajú lákavé zľavy a bola by škoda ich nevyužiť!

Nezabudnite, veľtrhy Coneco a Racioenergia budú v Inchebe otvorené od 22. do 25. marca od 9:00 do 18:00.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *