Luxusne vyzerajúca obývačka realitou

Luxusne vyzerajúca obývačka realitou

Obývacia izba je miesto, kde spolu trávi rodina najviac času. Či už spolu sleduje televíziu, alebo hrá spoločenské hry, alebo jednoducho oddychuje pri dobrej knihe či rozhovore, vytvára akési centrum domova. Aby ste sa v nej cítili čo najlepšie, starajte sa o to, ako vyzerá. Nie všetko, čo vyzerá luxusne, musí byť nutne drahé…

Na čom si v obývačke dajte záležať

Každá obývačka by mala poskytovať dostatok priestoru na sedenie a leňošenie. Pamätajte na to, že vašu sedačku nebudete využívať iba vy, ale aj vaše návštevy, preto by ste sa, ak vám to veľkosť obývačky umožní, mali pri zariaďovaní sústrediť na väčšie druhy sedačiek, na ktoré sa zmestí o pár ľudí naviac. Sedacie súpravy väčšinou umiestňujeme oproti televízoru. Kedysi sa pozorovali blikotajúce plamienky krbu, no dnes je centrom pozornosti práve táto technická hračka. Aj keď máme televízor zapnutý iba ako kulisu k rozhovoru, chtiac-nechtiac nám tam oko zablúdi aj počas najzaujímavejšej debaty. Práve kvôli tomu by ste si mali potrpieť na výbere moderného a trendového TV stolíka. Hoci dnes už skôr naše televízory vešiame na stenu, nie je na škodu, ak máme kam umiestniť napríklad set top box alebo DVD prehrávač či dokonca rádio. Stolík pod TV nemusí byť extra veľký, dnes ho už nájdete v najrozličnejších prevedeniach. Nekúpte si nejaký narýchlo len preto, že mať TV stolík je proste bežné, investujte do hľadania viac času a zvážte, ako televíznym stolíkom čo najlepšie podčiarknete štýl celej obývacej izby.

Televízne stolíky aj pre náročných

Niekedy sa prosto stáva, že nám na nábytok snov neostane dostatok peňazí. Vtedy si volíme jednoduchšie typy TV stolíkov, ktoré sú síce lacné, no svojím výzorom ostatných ľahko oklamú a presvedčia o opaku. Stolíky pod TV zoženiete drevené aj sklenené, na nožičkách či kolieskach, môžete ich mať položené na zemi aj zavesené na stene. Niekto volí lesklé prevedenie, inému sa páči prirodzená štruktúra dreva alebo elegantné sklo. Luxusné TV stolíky vyčnievajú z radu už na prvý pohľad. Predstavte si napríklad stolík v štýle vintage – ošarpané bledé drevo, precízne vyrezávané nožičky, netradičné úchytky. Ak ste si hneď predstavili lány levandule a obývačku vašich snov, určite nezaváhajte. Pokiaľ sa vám do ostatného nepodarí investovať viac, obetujte nasporené peniaze do luxusného TV stolíka. Aj jeden luxusne vyzerajúci kúsok nábytku vám v miestnosti vyčarí požadovanú atmosféru.

Je vaša obývačka zariadená v tradičnom štýle? Zaiste si najlepšie vyberiete zo širokej ponuky stolíkov pod TV na internete, kde budete mať dostatok času na výber, porovnávanie, zvažovanie. Moderné TV stolíky napríklad majú zabudované LED podsvietenie, s ktorým si večer navodíte príjemné nevtieravé osvetlenie. Pokiaľ milujete retro, potešia vás TV stolíky na nožičkách či stolíky s rôznymi farebnými kombináciami typickými pre tento štýl. Televízne stolíky nachádzajú často využitie aj ako menšie knižnice či poskytujú priestor na uloženie CD a DVD. Varianty s viacerými zásuvkami môžete „zneužiť“ na uskladnenie dôležitých dokumentov, zmlúv. Túto možnosť ocení každý, kto zápasí s nedostatkom úložného priestoru.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *