Výber ramienka – Ako rozpoznať kvalitu na prvý pohľad?

Jeden z prvých pozdravov ktorý vás každodenne víta patrí práve vášmu šatníku. Viditeľný poriadok a špičková organizácia, tak stavia škálu kvalitného oblečenia na cennú úroveň prvotriednych módnych fotografií.

Staré príslovie tvrdí, že šaty robia človeka a preto by sme sa o ich údržbu mali čo najdôkladnejšie starať. Tie najlepšie tipy získame, ak sa priučíme od tých najlepších.

Vzorným príkladom je myšlienka fínskeho systému vzdelávania, ktorá sa svojou najlepšou kvalitou zaslúžila o priečku prvého miesta na celom svete. Preto je v poriadku ak vyslovíme vetu,

Rozmaznávajte sa ako Fíni!

Je všeobecne známe, že ich prírodu zdobí viac ako 180 000 ostrovov a jazier. Napriek faktu, že je pravidelne testovaná extrémnymi mrazmi, 2/3 pôvodných lesov ostávajú stále odolné. Avšak ich bohatstvo v podobe dreva nie je ,,len“ kvalitným materiálom ale aj ozajstným, efektívnym životným štýlom.

Dôkazmi sú nové, jedinečné vynálezy ktoré pozitívny vzťah k životnému prostrediu preukazujú všadeprítomným duchom lesa. Napríklad také záchranné lehátka vyrobené z bukového dreva, ktoré dlhodobo pomáhajú záchranárom pri výkone horských služieb.

Odolnosť tohto prírodného materiálu nemusíte len vidieť ale môžete ju aj ochutnať. To, či aj vy máte naozaj tuhý korienok, zistíte prostredníctvom fínskych bonbónov známich ako Salmiakki.

Vďaka výraznej, špecifickej chuti sladkého drievka si ich zapamätáte už natrvalo. Ak túžite po tom aby aj kvalita vášho oblečenia zostala rovnako dlhodobá, vhodným riešením je investovať do tých správnych ramienok.

3 benefity drevených ramienok

Trvácnosť – Ramienka vyrobené z pevného dreva jednoducho neohnete. Pri používaní tých kovových alebo plastových, sa častým ohýbaním môže váš odev rýchlo deformovať. Kúpili ste si prvotriedne sako avšak už po prvom mesiaci nedokážete identifikovať jeho pôvodný tvar?

Problém pravdepodobne začal už pri samotnom výbere materiálu z ktorého je ramienko spracované. Spoľahlivé firmy vedia, že vaše oblečenie by malo zostať dlhoročne mladé. Preto volia drevo, ktoré štruktúru oblečenia účinnejšie chráni proti nadmernej tvorbe preliačin a vrások.

Odolnosť – Nepopierateľnou výhodou kvalitných ramienok je starostlivosť o odevy nielen z pohľadu času ale aj financií. Kovové ramienka sa zvyknú na šatstve nepekne zadrhávať a tie plastové zase prehnane lámať. V oboch prípadoch je konečným dôsledkom vaša pravidelnejšia a nákladnejšia investícia.

Drevené ramienka nehrdzavejú, čím predchádzajú šíreniu nebezpečných plesní a následných ťažkých, zdravotných ochorení. To, či sú ramienka naozaj kvalitné zistíte aj vďaka niekoľkoročnej garantovanej záruke.

Harmónia a pozitívny imidž – Štatistiky potvrdzujú, že až 95% informácii získavame prostredníctvom vizuálnych podnetov. Čo v praxi znamená, že väčšinu z nich rozpoznáme prostredníctvom zraku.

Ani z tohto pohľadu drevené ramienka vôbec nezaostávajú. Očiam zaimponujú nielen prostredníctvom oslnivého odrazu hrubej vrstvy laku ale aj mnohými farebnými prevedeniami.

Estetickou kombináciou štýlových ramienok a vami zvolených odevov, si môžete zabezpečiť pocit absolútneho luxusu, vďaka ktorému sa budete cítiť vyrovnanejšie a šťastnejšie.

Pozitívnym duchom kvality a ekologickým myslením, sa nesie aj portál MEKKO.SK, ktorý odolnosť svojich ramienok preukazuje výberom pevného bukového dreva. Vďaka nemu je kvalita viditeľná nielen na ramienkach vo vašej skrini ale aj pri údržbe a ochrane životného prostredia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *