Štartuje veľká cyklistická 24-hodinovka!

Orechová Potôň, 29. jún 2016 – Okruh SLOVAKIA RING štartuje už zajtra (štvrtok 30.6.) 24-hodinové vytrvalostné cyklistické preteky 24h SLOVAKIA RING CYCLING RACE 2016. Na štart sa postaví takmer 400 pretekárov!

Tieto preteky sa radia k jedným z najvýznamnejších cyklistických podujatí na Slovensku. Rok po roku si získavajú priazeň cyklistov všetkých kategórií. Chýbať nebudú ženské posádky, zdravotne postihnutí športovci na handbikoch, sólo jazdci a samozrejme pretekári zo zahraničia. Tímy pozostávajú buď z jednotlivcov, alebo z dvoch až osemčlenných posádok. Minulý rok prešiel najväčšiu vzdialenosť mužský šesťčlenný tím PRO CYCLING.sk – Dexter: bolo to 953,12 km, pričom na trati strávili takmer 23 hodín. Prekvapovať neprestávajú aj sólo jazdci. Minuloročný rekordman Dominik Mellen strávil sám na sedadle bezmála 23 hodín a prešiel vyše 923 km! O zaujímavé a výnimočné výkony teda nebude núdza ani tentokrát.

Štart tohto unikátneho podujatia je naplánovaný na 12:00. Jazdiť by sa malo po celý čas v priaznivom počasí. Či padnú opäť rekordy sa dozvieme o neuveriteľných 24 hodín neskôr.

Ďalšie informácie nájdete na www.slovakiaring.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *