Hľadáte profesionálny servis telefónov Samsung? Skúste zaujímavú alternatívu

Aj tie najdrahšie telefóny značiek, od ktorých by ste očakávali maximálnu spoľahlivosť, sa môžu pokaziť. Možno že ste narazili na nie príliš vydarený model alebo ste dané poškodenie spôsobili nesprávnou manipuláciou, prípadne používaním. Preto sa netreba čudovať, ak telefóny značiek ako Samsung či iPhone zlyhajú a potrebujú nutnú opravu. Ak si vyberiete správny a spoľahlivý servis, vyskytnutá chyba bude odstránená profesionálne a bez zanechania akýchkoľvek stôp na vašom chytrom mobilnom telefóne.

3 spôsoby prevedenia servisu

Profesionálny servis Samsung telefónov realizuje MobilnyServis.sk, a to tromi rozličnými spôsobmi. Ten základný je rovnaký ako v iných servisoch a spočíva v fyzickom prinesení mobilu priamo do kamenného servisu. Okrem neho však máte možnosť využitia 2 alternatívnych možností realizácie servisu. Vo všetkých prípadoch sú používané len overené technologické metódy a originálne príslušenstvo.

Mobilný servis, ktorý vás navštívi na území Bratislavského kraja kdekoľvek

V rámci Bratislavského kraja je realizovaný mobilný servis telefónov Samsung a iných značiek prostredníctvom servisného vozidla s technikom. Na stránke MobilnyServis.sk si pojazdný servis objednáte, pričom vás navštívi na zadanom mieste a vo zvolenom čase. Počas priebehu servisu sa nemusíte nijakým spôsobom obmedzovať a môžete robiť všetko, čo bežne. Pracovať, nakupovať alebo oddychovať. Celá oprava by mala prebehnúť do 60 minút, po ktorých je váš mobilný telefón už opäť v plnej kondícií.

Oprava s využitím kuriérskej služby

Treťou možnosťou uskutočnenia servisu je prostredníctvom využitia kuriéra. Po objednaní servisného úkonu vás doma navštívi kuriér, ktorý prevezme váš pokazený mobil, odvezie ho do servisu, kde uskutočnia jeho opravu a následne ho kuriér dovezie opäť do vašich rúk. Celý proces trvá 3 dni.

Viac informácií sa dozviete na webovej stránke MobilnyServis.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *