Keď vandrovať znamená pomáhať

Zvládnuť 50 kilometrov chôdze za jeden deň nie je málo. Spojiť 69 ľudí ochotných pomáhať je úspech. Vyzbierať 6 900 EUR na podporu verejne prospešných projektov na východnom Slovensku je fantastické. Takéto čísla dosiahla Karpatská nadácia vďaka darcovskému pochodu – Karpatskej vandrovke – v roku 2015.

VANDROVKA 1V sobotu 17. septembra 2016 sa uskutoční jej ďalší, už siedmy, ročník. Trasa dlhá 50 kilometrov vedie lesnými cestami po hrebeni Volovských vrchov z Kúpeľov Štós do Košíc. Za jediný deň ju každoročne absolvujú nadšenci rekreačného športu a zdravého životného štýlu. Pre menej zdatných je k dispozícii aj polovičná, 25 kilometrová trasa. Na Vandrovke nepomáhate len sebe, svojej telesnej kondícii a svojmu zdraviu. Pomáhate realizácii dobrých nápadov aktívnych obyvateľov a dobrovoľníkov v prešovskom a košickom kraji.

Medzi účastníkmi Karpatskej vandrovky už tradične nechýbajú zamestnanci firiem NESS KDC, s. r. o., Lear Corporation Seating Slovakia, RMS, s. r. o., ale sú to aj mnohí jednotlivci zapálení pre fyzickú výzvu a správnu vec. 14 tímov sa po neľahkej túre stretlo v cieli – v košickom Areáli Čičky – kde si vypili zaslúžené vychladené pivo, vychutnali domáci guláš a hlavne pocit, ktorý je veľmi ťažké popísať, je však možné ho zažiť. Skúste ho tento rok zažiť s nami! http://www.karpatskavandrovka.sk/vandrujte-s-nami/ucastnik/ako-sa-prihlasit/

Karpatská nadácia je nezisková organizácia, ktorá pôsobí na východnom Slovensku od roku 1994. Nadácia poskytuje finančnú podporu, vzdelávanie a poradenstvo neziskovým organizáciám, aktívnym neformálnym skupinám a miestnym samosprávam pri zlepšovaní života v tomto regióne. Všetky dôležité informácie nájdete na www.karpatskanadacia.sk. Ak chcete vedieť viac, pozrite si stránky www.karpatskavandrovka.sk, sledujte FB Karpatskej vandrovky alebo nás priamo kontaktujte info@karpatskanadacia.sk, 0907 027833, +55 622 1152.

VANDROVKA 6

VANDROVKA 2

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *